FAD
Inici > Activitats > Cicle «disseny i cinema»: Projecció de «Food design - The film» (2007, Nikolaus Geyrhalter)


Cicle «disseny i cinema»: Projecció de «Food design - The film» (2007, Nikolaus Geyrhalter)

 

Cicle «disseny i cinema»

El disseny és a tot arreu i la diversitat de les seves disciplines i manifestacions es pot constatar en moltes produccions audiovisuals. Només cal repassar la llista de produccions documentals dels darrers anys a nivell internacional per descobrir una gran quantitat de títols de gran interès, molts d'ells inèdits a les nostres sales, on la figura de l'arquitecte i del dissenyador, així com les seves creacions i aportacions a la societat, s'han guanyat el reconeixement de la crítica i el públic internacional.

Conscients del valor d'aquesta abundant i diversa filmografia, de la mà de la Filmoteca de Catalunya, durant el FADfest podrem gaudir d'una programació monogràfica dedicada als films documentals que tenen el disseny com a protagonista.

Projecció de «Food design - The film» (2007, Nikolaus Geyrhalter)
A la Filmoteca de Catalunya en el marc del cicle «Disseny i cinema» del FADfest

Els dissenyadors creen peces de vestir, mobles, automòbils i tot tipus d'objectes útils. Els dissenyadors d'aliments per la seva banda, s'ocupen de crear les coses que ens mengem, donant-los una forma i una funció determinades. Aquests professionals no només s'ocupen de que els aliments i begudes trobin el seu camí fins als nostres estómacs, sinó també de que el procés de menjar sigui pràctic i involucri tots els nostres sentits.

Data: 28 de juny.
Lloc: Filmoteca de Catalunya
Hora: 18:30 h
Durada: 52 min
Preu: 4 €
Entrada reduïda: 2 € (Socis del FAD, estudiants, aturats, jubilats, persones amb discapacitat legalment reconeguda, títols de família nombrosa o monoparental, Carnet jove i Carnet Xarxa de Biblioteques públiques).
Organitza: FAD i Filmoteca de Catalunya

Web de la Filmoteca de Catalunya

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament