FAD
Inici > Premis > Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme

Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme

 

Recollint el testimoni dels antics Premios Anuales de Edificios Artísticos de l'Ajuntament de Barcelona, que van guardonar l'arquitectura i els establiments comercials barcelonins entre 1899 i 1930, el Foment de les Arts Decoratives va crear, el 1958, els Premis FAD d'Arquitectura i Interiorisme, impulsats per l'arquitecte Oriol Bohigas. Volien reconèixer els fruits d'aquesta incipient arquitectura contemporània, que hauria de ser tan important al món unes dècades després.

Des de llavors, els Premis FAD han anat guardonant any rere any les millors obres de l'arquitectura barcelonina, catalana i ibèrica. I ho han fet amb independència, constància i superant tota mena de dificultats, fins a convertir-se en els premis més antics d'Europa -i possiblement del món- i en uns dels més prestigiosos.

Premis actuals:

- Premi FAD d'Arquitectura i Interiorisme en les següents categories: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres

- Premi FAD de Pensament i Crítica des del 2005

- Premis FAD Internacionals des del 2013 en les següents categories: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres.

Més informació a la web dels Premis FAD

 

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament