Empreses col·laboradores & patrocinadores


Oportunitats
i avantatges

Ser empresa col·laboradora o patrocinadora del FAD té els seus beneficis*! Des de descomptes fins a accions d'activació de marca, coneix tot el que podem fer per tu i la teva empresa per arribar al públic del FAD

* En funció del perfil dels interessos de la marca us assessorarem per vincular-vos al projecte i/o a l'associació del FAD que encaixi més amb els vostres objectius. Contacteu amb nosaltres i coneguem-nos!

CONTINGUT

Co-programació d'activitats
FAD — Empresa

Podreu co-programa amb el FAD activitats dirigides al nostre públic (majoritàriament estudiants i professionals de l'arquitectura i del disseny). A més de col·laborar en la difusió de l'activitat, us donarem suport amb recursos com ara cessió d'espais, café, aigua i/o cervesa pels assistents.

Product placement i testings

Des d'una participació amb productes consumibles fins a la integració d'elements de petit, mitjà o gran format. Com a empresa col·laboradora o patrocinadora gaudireu de diverses possibilitats a l'hora d'emplaçar i donar a conèixer els vostres productes en el marc de diverses activitats que organitzem.

Participació amb contingut de la marca en activitats FAD

Integrarem el contingut de la marca en les activitats del FAD. Farem difusió del know-how de la vostra empresa a través de conferències i presentacions com ara The Making of , Materbrunch, Showcase etc.

Stands

Podreu ubicar stands en activitats o actes de gran impacte (FADfest, Demo, Design Market, lliuraments de premis...) i si voleu us assessorarem en el muntatge i/o disseny de l’espai.

VISIBILITAT

Presència
de marca

Vincular la vostra marca al FAD és vincular-la als seus valors! El vostre logotip podrà tenir presència en suports d'alta visibilitat com ara a l'edifici Disseny Hub Barcelona (seu del FAD), suports on-line com webs i newsletters... i suports "impresos" com opis, banderoles, llibres, catàlegs dels premis, pòsters, postals i fulletons.

Menció a
xarxes socials

Les xarxes socials són una part molt important en l'estratègia de comunicació del FAD, perquè el nostre públic n'és part molt activa i gaudeixen d'un creixement constant. A través dels perfils del FAD farem difusió i interaccionarem amb el contingut de la vostra marca d'interès pels nostres seguidors.

Presència a web
i newsletters

A través dels canals on-line del FAD farem difusió de la vostra incorporació com a col·laborador o patrocinador. A més, us donarem suport en la difusió de noticies de la marca (sobre novetats, premis, esdeveniments...) i notícies vinculades al disseny o a la cultura den general.

Publicitat en suports FAD

Gaudireu de gratuïtats i descomptes en els espais publicitaris del FAD (web, newsletter FADnews, catàlegs, programa del FADfest...).

RECURSOS

Assessorament en l'organització de concursos i altres estratègies de disseny

Com a empresa col·laboradora o patrocinadora us assessorarem en estratègies de disseny com ara organització de concursos, exposicions i altres activitats de comunicació de la marca vinculades al sector.

Networking amb professionals del sector

Cada acte i activitat del FAD és una oportunitat per establir nous contactes! Com a empresa col·laboradora o patrocinadora gaudireu d'entrades VIP i us introduirem als professionals del sector que siguin del vostre interès.

Materfad, formació i consultoria en nous materials

El centre de materials innovadors de Barcelona us ofereix accés lliure (amb cita prèvia) i una primera consultoria gratuïta en I+D. També rebreu invitació a les diverses sessions de formació en nous materials que periòdicament realitza el centre.

Actualitat del sector

Els e-mails de l'empresa que ens indiqueu rebran: el Cliping del FAD(bi-setmanal), la newsletter FADnews (setmanal), la newsletter Designbeats i els butlletins de les associacions del FAD que sol·liciteu.

Cessió d'espais al Disseny Hub Barcelona

L'edifici Disseny Hub Barcelona, seu del FAD i d'altres entitats com ara el Museu del Disseny i el BCD, ha esdevingut un dels centres clau de la ciutat a l'hora de programar activitats vinculades als sectors creatius. Com a empresa col·laboradora o patrocinadora podre sol·licitar-nos espais (lloguer sense cost, només despeses derivades de l'acte: neteja, seguretat, regidoria...) per programar-hi activitats pròpies com ara conferències, presentacions, rodes de premsa, reunions... Consulteu aquí les característiques i les tarifes públiques de lloguer.

Gratuïtats i descomptes amb el carnet de soci

Com a empresa col·laboradora o patrocinadora us entregarem el carnet de soci del FAD, que us acreditarà alhora de gaudir d'avantatges en una selecció de botigues i institucions referents per al sector (per exemple entrada gratuïta al Museu del Disseny o accés lliure a la Biblioteca del Col·legi d'Arquitectes). Amb el carnet també comptareu amb gratuïtats o descomptes en l'accés a les activitats del FAD que siguin de pagament i en la inscripció als diferents premis (ADI, ADG-LAUS, Art-FAD i FAD d'Arquitectura).


Audiència
FAD

Interessos: Arquitectura i disseny d'interiors / Disseny gràfic / Disseny industrial / Disseny de moda / Art i artesania / Comunicació audiovisual i marketing / Nous materials i tecnologies / Creativitat, innovació i tendències / Educació en arts i disseny


Facebook

+18k


Twitter

+17k


Instagram

+6,2k


Assistents
activitats (216)

+53k

* Perfils de FAD Barcelona. Dades març 2017.

Coneix els nostres col·laboradors i patrocinadors

Patrocinadors:
Àngels del FAD:
Col·laboradors:

Mecenes:
Col·laboradors:
Media partners:

Mecenes / Col·laboradors Premium:
Col·laboradors:

Mecenes:
Col·laboradors:
Media partners:

Patrocinador:

Projectes del FAD i de les seves associacions com ara el FADfest, Demo, Design Market, Design Beats i premis com el FAD Sebastià Gasch, City to City, ADG Laus, FAD d'Arquitectura, Habitàcola, Art-FAD, Enjoia't i ADI, tenen la sort de comptar en cada edició amb partners que els hi donen suport directe.

A tots moltes gràcies!

Tarifes
publicitat
2017

Vols anunciar-te amb nosaltres? Envia'ns un mail i et farem arribar les idferents possibilitats i tarifes. Recorda que si ets soci o empresa membre tens descompte!


Contacte

Departament de Relacions Externes i Partnership
Tel. +34 93 256 67 52

Gemma Esteban
gesteban@fad.cat

Elena Cañas
ecanas@fad.cat